Пробники ОГЭ
Математика, Физика, Информатика, Химия, Русский, Обществознание, Литература, История, Иностранные языки, География, Биология
0
9 октября 2020
В закладки
Обсудить
Жалоба

Тест по английскому языку для 7 класса

Пробники ОГЭ по иностранным языкам
Контрольный срез по английскому языку. 2 варианта с ответами.

2t-en.docx

1.Choose the right verbs

How long … you…the book?

A) has, been
B) have, been
C) have, read
D) are, read
E) has, read


2. Answer the question

What is the capital of Great Britain?

A) Ottawa
B) Paris
C) Astana
D) Washington
E) London


3. Choose the right form of plural nouns:

A) Baby
B) Babys
C) Babies
D)Babiys
E) Babyes


4. Find the right verbs:

It ……………for 3 hours already.

A) have been snowing
B) have snow
C) has snow
D) has been snowing
E) snow


5.Find the opposite word:

Polite

A) Interesting
B) Kind
C) Big
D) Patient
E) Rude


6. Answer the question:

What does the traditional British Sunday lunch consist of?

A) Yorkshire pudding
B) Apple cake
C) Milk and toast
D) Bread and butter
E) Bacon and eggs


7. Choose the right modal verb:

I…. get up early on Mondays.

Is to
may
able to
have to
must


8. Find the right form of the verb:

My brother … at the theatre yesterday.

Am
Is
Are
Were
Was


9. Choose the right word:

There … a lot of bread on the table.

A) am
B) were
C) are
D) weren’t
E) is


10. Choose the right word:

There was only……butter left.

A) A few
B) A little
C) Many
D) The
E) A


11. Choose the right verb:

My brother … a bread last year.

A) have grown
B) had grown
C) have grew
D) grew
E) grow


12. Find the right word:

Cardiff is the capital of……

A) England
B) Wales
C) Northern Ireland
D) Scotland
E) Britain


13. Choose the verb in the right form:

He ………….back home. Here he is.

has come
came
come
have come
came

14. Find the right article

She has got… lovely smile.

A) The
B) -
C) An
D) A
E) Any


15. Choose the right word:

There is…. milk in the bottle.

few
many
little
an
are


16. Choose the right form

New hospital ………..by the Queen.

A) were opened
B) open
C) opening
D) opens
E) was opened


17. Choose the right word:

He did the work……
A) Herself
B) Myself
C) Itself
D) Himself
E) Themselves


18. Choose the right form of the verb:

Bread is … every day.

A) eat
B) eaten
C) eating
D) eats
E) eated

19. Write the right word:

We …going to visit Picture Gallery. We are interested in Kazakh art.

A) is
B) were
C) been
D) are
E) was

20. Write the necessary preposition:

I rely…my friend.

A) at
B) with
C) on
D) –
E) after



Ответы

1C
2E

4D
5E
6A
7D
8E
9E
10B
11D
12B
13A
14D
15C
16E
17D
18B
19D
20C
    • smileblushsmirkconfusedhushedpensivecry
      angrysunglasses