Пробники ОГЭ
Математика, Физика, Информатика, Химия, Русский, Обществознание, Литература, История, Иностранные языки, География, Биология
0
28 июня 2022
В закладки
Обсудить
Жалоба

Итоговый лексико-грамматический тест по английскому языку. 7 класс

Пробники ОГЭ по иностранным языкам
14 вопросов.

gr7.docx
gr7.pdf


Choose the right form

1. English … by many millions of people.

a) is spoken
b) spoken
c) will be spoken

2. My neighbour is a lecturer; she ... French at the university.

a) studies
b) learns
c) teaches

3. Yesterday I … a new dress.

a) bought
b) buyed
c) buy

4. Is … Atlantic Ocean smaller than … Indian Ocean?

a) ---, the
b) the, the
c) the, ---
d) ---, ---

5. I can see many … in the yard.

a) children
b) childrens
c) childs

6. The film … last year.

a) is shown
b) were shown
c) was shown

7. Nick often … flowers for his mother.

a) bought
b) buys
c) buy

8. We are going to the theatre … Saturday.

a) in
b) on
c) at

9. Next year we … to England.

a) go
b) will goes
c) will go

10. … London is … capital of … UK.

a) ---, ---. ----
b) ----, the, the
c) the, ---, ---

11. Our new English textbook … next year.

a) will be published
b) was published
c) is published

12. Next year we … going to buy a new car.

a) is
b) am
c) are

13. I …a letter to my friend now.

a) write
b) am writing
c) writes

14. … you…visit the Tower of London the day before yesterday?

a) Did … visit
b) Have … visited
c) Do ... visit



Answers

1. A
2. C
3. A
4. B
5. A
6. C
7. B
8. B
9. C
10. B
11. A
12. C
13. B
14. A
    • smileblushsmirkconfusedhushedpensivecry
      angrysunglasses