Пробники ОГЭ
Математика, Физика, Информатика, Химия, Русский, Обществознание, Литература, История, Иностранные языки, География, Биология
0
22 мая 2023
В закладки
Обсудить
Жалоба

Тест по английскому на тему «Употребление наречий»

Пробники ОГЭ по иностранным языкам
10 предложений.

un.docx
un.pdf


1. She ran _____.

A) quick
B) quicker
C) quickly
D) the quickly

2. He drives too _____ .

A) fastly
B) fast
C) faster
D) fastest

3. The team played _____ and lost the match.

A) badly
B) worth
C) worst
D) bad

4. Please listen _____ .

A) careful
B) carefully
C) care
D) carely

5. My friends work _____, but they don’t earn much money.

A) hardly
B) harder
C) hard
D) hardest

6. At first we draw _____ then _____.

A) quickly / slowly
B) quick / slowly
C) quickly / slow
D) quick / slow

7. I turned around _____, because there was a _____ shout.

A) immediately / sudden
B) immediate / suddenly
C) immediate / sudden
D) immediately / suddenly

8. Are you _____? Or is the book _____?

A) boring / boring
B) boring / bored
C) bored / bored
D) bored / boring

9. Be _____! Walk _____.

A) careful / quietly
B) careful / quiet
C) carefully / quietly
D) carefully / quiet

10. She paints _____; she is a _____ painter.

A) goodly / well
B) goodly / good
C) well / good
D) good / good



Ответы

1) C
2) B
3) A
4) B
5) C
6) A
7) A
8) D
9) A
10) C.
    • smileblushsmirkconfusedhushedpensivecry
      angrysunglasses